Lovisa Walin!

Roller skates

Hejsaan
Sista dagen av senior pranks var wheels! Jag lånade min värdmammas rullskridskor och klädde upp mig lite haha. Dagen var rolig! Många hade med sig sparkcyklar och roller blades osv. Vi tog också senior panorama picture för yearbook. Under lifetime sports när alla spelade softball åkte jag och Druci runt med våra rullskridskor istället tills det började regna massa.

Svar på fråga

Hej! Vilken bra blogg!! Jag undrar bara när åker man hem efter 1 år som du nu har gjort i USA. Är det innan sommaren?

Hej!! Vanligtvis åker man en nån vecka efter sista skoldagen. Min organisation, Explorius, har även ett Year End Camp i Washington DC i några dagar. Mitt datum att åka från Idaho Falls var 12 Juni. Men min värdfamilj frågade om jag ville stanna längre och fira fourth of July här och det ville jag gärna!! Sen ville min familj komma och hälsa på. De kommer runt 10de juli och stannar en vecka i Idaho Falls och sen åker vi till Florida en vecka. Så jag kommer till Sverige 26 juli. Mitt visum går dock ut 15 juni, men man får 30 dagar på sig att lämna landet. Så om jag åkt hem 15 juli hade allt varit lugnt men eftersom det är efter det var jag tvungen att förlänga det. Eller byta till ett turistvisum. Det kostade dock runt $300. Men jag är supertaggad på att spendera lite av sommaren här, har roliga saker med kompisar planerade! Men som sagt, man brukar åka hem runt en vecka efter sista skoldagen!

Pt 2

pt 2. Var på Senior Awards Night där jag gick mitt diplom för att gå här! Det var kul att se mina kompisar få stipendier och sånt! Sen är Senior Prank week denna vecka!! Måndag: bring a pet to school. Tisdag: break the dress code. Onsdag: skip day. Torsdag: anything on wheels. Fredag: Park crazy.
Så i måndags tog jag med mig, Audreys lilla fisk. Folk hade med sig hundar och katter osv. Tyvärr blev de flesta tillsagda och hemskickade men jag klarade mig!! Ashlyn hade med sig sin ödla. På måndagen var jag och Josefin på Prok, som är en liten tvshow varje morgon där de säger announcements osv. Det var rätt kul haha! Även vår sista choir concert i måndags, kul kul!! Och igår hade jag på mig korta shorts och linne haha. Idag har jag bara varit hemma, kollat serier och chillat. Jag skulle åkt till Lava Hot Springs med mina kompisar, men Rebecca var nästan övertygad om att babyn skulle komma idag så jag stannade hemma. Men han har inte kommit än, så det verkar som att jag skulle följt med haha.. Jaja, vi får åka dit nån annan dag i sommar!

Pics

Lite pics från senaste tiden. Jag gick på Idaho Falls high schools prom med några tjejkompisar, kommer lägga upp bilder från det senare när jag har dem.

Districts

Så districts i track var förra veckan, torsdag och fredag. Vi gick i skolan tills mitten av tredje lektionen då åkte vi till Pocatello en timme bort. På torsdagen sprang jag 4x800 stafett med Eliza, Allison och Savannah. Vi fick en bra tid men det räckte tyvärr inte till State. Men det är lugnt..
På fredagen sprang jag öppna 800. Mitt sista lopp någonsin här. Fick ett nytt PR, 2.38. Så det blev ett bra avslut!! Men ändå sorgligt.
Hela veckan hade det varit perfekt väder men just de två dagar vi hade trackmeet var det kallt och regnade/haglade/åskade. De tog en timmes paus för att det var för mycket regn och åska.
Jag kommer verkligen sakna track. Och jag har bestämt att kolla upp hur det är i Uppsala, för om det finns skulle jag gärna vilja fortsätta! Och definitivt springa massa lopp.