Lovisa Walin!

Kategori: Inför USA

Godnatt

Hade det supertrevligt med Ingrid. Vi provade ett nytt ställe bredvid Linnéskolan vid ån, var jättemysigt! Sojaskålen var till och med formad som ett hjärta. Vi pratade om allt möjligt, från att vi båda satt och nästan grät åt saker till politik. Fick också ett jättelångt mail från min värdmamma. Blev rörd när jag läste det för det var så fint. Familjen verkar så perfekt! Aktiva, trevliga, hälsosamma, roliga, påhittiga. Jag tror inte att jag hade kunnat få en bättre placering! Nu ska jag sova för imorgon åker vi tidigt till landet, godnatt!

Tisdag

Idag har i alla fall varit en produktiv dag. Städat hela mitt rum, tagit en promenad och skickat in tre inlämningsuppgifter. Håller även på med en fjärde nu. Skickade precis iväg ett mail till min blivande värdfamilj och hoppas på svar redan ikväll då klockan är halv två på dagen där. Allt känns superbra där och har hittat lite mer information om dem!
Ljuset på bilden är en kanin för de som inte ser det. Ingen aning om varför vi hade ett sånt men tyckte att det kändes passade. Nu ska jag och mamma sätta på en film och äta lite fruktsallad, puss hej

Molly 6 januari 2005 - 27 maj 2014

Imorse dog min fina kanin som varit min sedan jag fyllde åtta år. Det kom inte som en överraskning eftersom hon var gammal och på senaste tiden magrat rejält. Även om hon bara var en liten kanin som vi alla visste snart skulle dö är jag idag väldigt ledsen. Hon har trots allt varit en del av min familj under mer än halva mitt liv. Vila i frid nu, min älskade ♡

Idaho Falls

Nu har jag fått mer information om värdfamiljen! Det är i Idaho Falls, en superfin ganska stor stad i Idaho. Huset är stort och jättefint verkligen. Typiskt amerikanskt ser det ut, åh jag kommer trivas SÅ bra!! Jag kommer bo med två rätt unga föräldrar och deras lilla dotter som snart fyller två år.  Skolan jag ska gå på heter Hillcrest High School och har massor av sporter som jag vill prova på. Den ligger också nära mitt hus vilket är jätteskönt. Allt känns verkligen superbra och jag kunde inte vara mer nöjd! Längtar som tusan tills jag är där, har börjat planera all packning och så. Det är så mycket att tänka på!