Lovisa Walin!

Kategori: Allmänt

Senior sunrise

Idag hade vi sista långa lunchen så vi bestämde att åka till La Vanilla Bean, caféet där vi träffades! Sen var det track banquet. Jag fick diplom för Varsity Team, bokstaven H att sätta på en leatherman jacket ( har ingen dock haha) och en liten pin. Medan åt vi glass och brownies. På kvällen var det Senior sunset. I början av skolåret var det Senior sunrise ( gick inte på den för jag kände knappt några seniors då) och nu går solen ner. Tyckte det är rätt fint!! Spelade volleyball, gjorde smores och hade sen en bonfire. Mysig kväll!

Lagoon

Senior trip till Lagoon, ett tivoli i Utah några timmar bort. Gick upp vid 5 ️och sov mest på bussresan dit. Stället var roligt! Lite som Six Flags fast mindre. Vi åkte Sky Coaster, min favorit! Man blev hissad upp högt i en slags sele och sedan släpptes man när man var som högst. Galet rolig och vilken kick. Hade en grymt kul dag med några av mina bästa vänner.

Memorial Day

Här firar man Memorial day sista måndagen i Maj för att hylla alla amerikanska soldater som dött i krig. I Freeman Park hade de satt upp 1000 flaggar så jag och Carlie åkte dit och tittade! Efter åkte vi till gallerian för jag ville köpa en klänning till graduation. På kvällen gick jag på Pitch Perfect 2 med Bailey och Bre som jag inte träffat på länge!

Welcome baby Otis

Lördag 23 maj.
Rebecca väckte mig kl 6 på morgonen och sa att hon trodde hon var i labor. Hon och Jeremy åkte till sjukhuset och jag vaktade Audrey tills Jeremys mamma skulle komma och skjutsa oss till sjukhuset. Det tog ett tag för henne att komma så när vi väl kom dit var han född en timme sen. Lilla baby Otis föddes kl 7.57 och vägde 6 pounds 7 ounces. Pytteliten och hur söt som helst!! Välkommen till världen brorsan!

Football game

Igår var jag med Josefin på football game! Det var ett allstar game, alltså de bästa från varje skola i det hör distrikten mot ett annat distrikt. Hade saknat football så mycket så det var kul att gå på en match. Dock blev det rätt kallt så jag och Josefin köpte varm choklad. Vi träffade några killar från Blackfoot som var sköna. Fick skjuts av dem hem till Josefin där vi badade i deras pool och bubbelpool inomhus medan det spöregnade utomhus. Sen kom Carlie och hämtade upp mig och vi åkte runt i alla små minisjöar som hade bildats av allt regn. Alla var helt chockade över hur mycket det regnat hade tydligen inte gjort det på många år. Vi sprang ut och hoppade i pölarna som gick till knäna. Och en var så djup att jag ville simma i den haha. Det gick till axlarna, sjukt kul! Den var utanför min skola och den fanns några dagar, de döpte den Lake Hillcrest och dagen efter kom massa dit och badade och åkte kanot haha.