Lovisa Walin!

Hawaii day 4

Har inte haft tid med bloggen men jag vill ändå göra klar det här. Tar dock tiiid.

Allafall, dag 4 var beachday!! Den började bra men yoga kl 7 morgonen i en park vid stranden. Myycket skönt. Först åkte vi till ett fint utsiktsställe, Pali lookout. Tog lite bilder men det var så blåsigt så blev nästan inga bra. Sen åkte vi till en liten stad där vi köpte med oss lunch att ha picknick med på stranden. Vi gick till whole foods och köpte massa olika saker där.

Sen var vi på stranden hela dagen. Tyvärr var det sämst väder på hela veckan just den dagen vi var på en av de finaste stränderna på hela ön. Fortfarande väldigt varmt men blåsigt och kom till och med ett litet regnstänk. Men vi hade kul ändå! Badade i de jättehöga vågor som var, dansade, spelade volleyball, gick promenader, fotade osv. Men det var svårt att få bra foton på grund av blåsten haha!

Sen kom vi hem, gjorde oss i ordning för att äta middag på Hard Rock Café! Det var gott och kul att vara där. Hade aldrig ätit på Hard Rock förut. Efter det hade vi fritid så vi gick runt och shoppade, tittade på street performances osv. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas