Lovisa Walin!

Hawaii day 3

HEJSAN. Dag 3 bestod av ananasodling, North Shore, Sunset beach, ananasburgare och Polynesian Cultural Center. Återigen, några bilder från Jessica.

ANANASODLING: Köpte fina armband, blommor att ha i håret, gjorde airbrush tattoos, åt ananasglass, var med på några japaners bild som ba kom kom! Haha så sött.

NORTH SHORE / SUNSET BEACH: Här stannade vi för att äta lunch. Jag och några kompisar provade hawaiian specialitet ananasburgare! Supergott. Sen åkte vi till Sunset Beach för att fota, inte bada tyvärr. Så synd när det var perfekt väder för det. Men det var så vackert! Så fint turkost vatten och viiit sand. Dit vill jag tillbaka.

 

POLYNESIAN CULTURAL CENTER: Här spenderade vi eftermiddagen och kvällen. Det var som en Hawaiian. temapark. Man kunde gå runt i olika Polynesian "byar". Hawaii, Fiji, Samoa, Tahiti osv. Man kunde se shower, lära sig dansa hula hula, prova på saker och köpa hawaii souvenirer osv. Det var kul att testa olika danser! Här åt vi även middag på en jättestor buffé och såg sedan en jättebra show som handlade om livet på Hawaii eller något sånt! Därefter åkte vi hem. Alla var så trötta och somnade i bussen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas