Lovisa Walin!

June 13 - 21

Update i bilder. Gick till mitt första Haunted House. Det fanns massor av olika, Haunted farm/school/maze/, under Halloween men då vi åkte till Nebraska hann jag aldrig gå till ett tyvärr. Men som tur var såg vi att ett hade öppet två dagar i juni så jag och några kompisar passade på!! Var som spökhuset på gröna Lund fast myyycket större och läskigare. Kändes som att vi var där inne i minst en timme. Okej det var en halvtimme men ändåå. Och innan man gick in hade de dansuppvisningar osv. Var så hes när jag kom hem men hade grymt kul!!

Gick på en avskedsfest för två utbytesstudenter. Kändes så konstigt igen, att säga hejdå. Och att de skulle åka hem men jag stanna.

Provade en äkta amerikanskt frukost. Macka med jordnötssmör och honung med banan och chocolate chips på. Faktiskt oväntat okej gott. Mer som en efterätt då, haha ingen undran att så många är överviktiga med sådana frukostar.

Gick på bonfires med kompisar, de eldade upp en gammal julgran. Sen åkte vi till en drive in bio. Första gången för mig!! Så mysigt. Vi hade massor av kuddar och filtar och sånt.

Åkte till en farmers market och köpte frukt och nybakat bröd!

Gick till drive in bion en gång till fast denna gång med värdfamiljen.

Fars dag, vi gick till kyrkan och jag hade bakat min värdpappas favoritkakor som present, pumpkin chocolate chip cookies!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas