Lovisa Walin!

Har ni glömt mig??

Nej nu skäms jag förlåt!! Jag härmed lovar att blogga något konstant tills jag är tillbaka i Sverige. Mycket har jag gjort sedan graduation men jag kommer fuska och låtsas att jag bloggade genom hela Juni.

Följde med Ashlyn och hennes familj till Blacktail lake som är en sjö där de har en båt! Vi åkte båt hela dagen, åkte wakeboard, surfboard och tube (en sån där ring man sitter i) efter båten. Jag var otroligt dålig på wakeboard haha. Det är som en snowboard fast i vattnet efter båten och eftersom jag har åkt snowboard en gång i hela mitt liv och det gick ju som det gick hade jag inte riktigt rätt teknik haha. Men vad gör det! Det roligaste var att bada och åka tube. De hade två så vi gjorde en lek att man skulle försöka knuffa av personen på den andra tuben.

Kom hem solbränd och skyndade mig att göra mig iordning för Josefin hejdåfest. Det var en lyckad fest! Massa personer kom och det var jättekul. Vi spelade volleyball, badminton, åt pizza och bara pratade. Sov sedan över där och vi somnade till en film i deras biorum ( deras hus är gigantiskt så såklart har de ett biorum med biostolar osv)

Love
Lovisa

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas