Lovisa Walin!

Svar part 3

Alice: Hej jag undrar vilket år du går? alltså om du är senior eller junior? :)

Hej! Det är lite komplicerat för min skola låter inga utbytesstudenter ta graduation så därför räknas alla som juniors. Men jag tar nästan bara senior classes och jag får vara med på alla senior saker, t.ex. resor osv. 

Mysmarit: Är det sant att man blir jättetjock i USA?

Älsk. Tack för att du frågar. Ja, det blir man.

Carolina: Önskar du att du varit den ända svenska utbyttes student på din skola? Eller är du glad att du har någon från ditt hemland?

Svår fråga! Josefin är en av mina bästa vänner och älskar henne massor. Och jag är jätteglad att jag har henne. Men jag önskar att det inte fanns så många andra utbytesstudenter på min skola. Tror jag har svarat lite på det förut, men jag tycker verkligen om dem men jag önskar ändå att det typ bara varit jag och Josefin! Men det har liksom inte hindrat mig från saker alltså många av dem är inte alls så sociala och är mest med varandra så jag försöker mest bara vara med amerikaner.

Sååå det var alla frågor! Lite sent men bättre sent än aldrig. Tror inte jag kommer ha frågestund igen men däremot blir jag jätteglad när ni frågar saker i kommentarerna. Svarar antingen direkt i kommentarer eller i ett separat inlägg. Det är så kul att svara på kommentarer och frågor så kommentera på!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas