Lovisa Walin!

Ny start

Ny termin och det känns som en ny fresh start! Rätt skönt faktiskt. Har nu haft en dag av varje och kan säga att jag tror det kommer blir roligare än första! Igår hade jag som var nytt Nutrition and Foods som verkar vara väldigt mycket matlagning och lite läxor vilket är ju kul. Hade hoppats på fler som jag kände men har några stycken där så det blir ändå okej. Sen hade jag första track class som alltså var obligatoriskt för alla som vill vara med i teamet! Jättebra för då har vi inte träningar efter skolan utan på lektionen istället, fast det kommer oftast dra över.. Sen på B-dagar har vi som vanligt träning efter skolan. Var så fint väder igår så jag och Savannah drog ut på en springtur till en park i närheten. Tusen gånger roligare att springa med en kompis! Savannah är min favorit freshman och min granne. Lärde känna henne genom cross country och kyrka och hon är hur gullig som helst.

Idag hade jag lifetime sports som är den roligaste klassen på hela skolan! Bara seniors och man bowlar, simmar, klättrar, golf osv. Roliga människor ( o snygga killar ) också så jag är så taggad!!! Kostar dock $86 men... Som sagt roligaste på hela skolan! Sverige skillnad igen, här betalar man för massor av saker. Sen hade jag government men en ny klass. Ville först inte byta från min gamla för gillade personerna där men jag var tvungen men jag gillar faktiskt min nya ännu mer! Har till och med fler jag känner där, så min tur jag haft med mitt schema sedan jag kom hit har hållit i sig!

Imorgon är det kvällsskidåkning igen. Taggad!! På lördag åker jag till ett större ställe så ska bli även roligare.

Kollade på min Big Day och insåg att det är exakt lika många dagar sen jag kom hit och tills jag åker hem. Eller nästan eftersom jag inte vet exakt när jag åker hem men ändå. Fick en konstig känsla i magen, fast sen kom jag att tänka på att jo visst året har gått fort men hur mycket har inte hänt? Det känns faktiskt som en hel livstid sen jag sa hejdå till familjen på Arlanda. Och nu har jag gjort det värsta, halva tiden kvar! Den kommer bli ännu bättre, för det är så mycket mer som kommer hända. Jag känner på mig att jag kommer trivas ännu bättre. Vilket är jobbigt på sitt sätt då det blir svårare att åka hem men det är då! Nu ska jag bara tänka på nu och inte oroa mig. Kan t.ex tänka på att jag om två veckor fyller 18 (!!!) och om tre veckor sitter på ett flyg till Hawaii!!!! Sånt kan jag tänka på!

Klockan är 11 och jag vill sova, igår somnade kl 9 framför The Bachelor. Behöver sömn, godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas