Lovisa Walin!

First semester over

I torsdags var sista dagen på första terminen. Skillnad mot Sverige och ca överrallt annars också. Tror inte att jag föredrar detta. Hade alltså de sista finals fick A i alla!! Så nästa vecka har jag helt nytt schema och nya lektioner med nya människor. Är taggad på det, men lite nervös då det kommer kännas som första skoldagen igen lite.


Igår var en rolig dag. Tog sovmorgon för första gången på länge, åkte med Josefin downtown för att köpa klänning till Sweethearts. Vi provade massor men till slut hittade jag en som jag gillar! Efter det åt vi lunch på ett mysigt café och sen bara gick runt och tittade i massa butiker med fina smycken osv. Sen åkte vi hem till Josefin, slappade framför serier och blev sedan skjutsade till Red Robins, en restaurang där vi hade sista middagen med Gabi tillsammans med de andra utbytesstudenterna. Hade hur kul som helst och pratade och stannade tills det var nästan bara vi kvar där. Sen kom Andre och några andra killar och också sa hejdå. Andre är också från Brasilien och skulle också åka hem. Sen följde jag och Josefin med dom och bowlade. Jag var överdrivet dåligt men det var sjukt kul ändå!

Imorse gick jag upp 5.30 för att åka till flygplatsen och farväl av Gabi och Andre som åker tillbaka till Brasilien idag. Vi var ett stort gäng som kom och det var så sorgligt!! Alla grät och grät. Snart är det vår tur och jag vill aldrig att den dagen ska komma. Åkte sedan hem och somnade om. Ska antagligen skippa kyrkan imorgon för jag är så trött. Puss hej!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas