Lovisa Walin!

TGIF

Hej! Sitter nu i matten men är klar med läxan. Igår var en rolig dag! Första lifetime sports och vi bowlade. Jag var skitbra och vann!! Hur hände det liksom? B3 kommer vara min favoritperiod! Dessutom så är Isaac i den klassen också, han är supersöt och skön!!

Bakade IKEA brödet igår också! Så GOTT!! Nog det nyttigaste brödet jag ätit sen jag kom hit och jag älskar det. Min vmamma tyckte faktiskt också om det, trodde inte det!

Idag är det fredag, ska hämta upp min klänning som behövde sys in och förhoppningsvis nu sitter perfekt. Sen är det basket och antagligen hittar jag på nått efter! Imorgon måste jag dock upp tidigt för att åka till Targhee!!

Ny start

Ny termin och det känns som en ny fresh start! Rätt skönt faktiskt. Har nu haft en dag av varje och kan säga att jag tror det kommer blir roligare än första! Igår hade jag som var nytt Nutrition and Foods som verkar vara väldigt mycket matlagning och lite läxor vilket är ju kul. Hade hoppats på fler som jag kände men har några stycken där så det blir ändå okej. Sen hade jag första track class som alltså var obligatoriskt för alla som vill vara med i teamet! Jättebra för då har vi inte träningar efter skolan utan på lektionen istället, fast det kommer oftast dra över.. Sen på B-dagar har vi som vanligt träning efter skolan. Var så fint väder igår så jag och Savannah drog ut på en springtur till en park i närheten. Tusen gånger roligare att springa med en kompis! Savannah är min favorit freshman och min granne. Lärde känna henne genom cross country och kyrka och hon är hur gullig som helst.

Idag hade jag lifetime sports som är den roligaste klassen på hela skolan! Bara seniors och man bowlar, simmar, klättrar, golf osv. Roliga människor ( o snygga killar ) också så jag är så taggad!!! Kostar dock $86 men... Som sagt roligaste på hela skolan! Sverige skillnad igen, här betalar man för massor av saker. Sen hade jag government men en ny klass. Ville först inte byta från min gamla för gillade personerna där men jag var tvungen men jag gillar faktiskt min nya ännu mer! Har till och med fler jag känner där, så min tur jag haft med mitt schema sedan jag kom hit har hållit i sig!

Imorgon är det kvällsskidåkning igen. Taggad!! På lördag åker jag till ett större ställe så ska bli även roligare.

Kollade på min Big Day och insåg att det är exakt lika många dagar sen jag kom hit och tills jag åker hem. Eller nästan eftersom jag inte vet exakt när jag åker hem men ändå. Fick en konstig känsla i magen, fast sen kom jag att tänka på att jo visst året har gått fort men hur mycket har inte hänt? Det känns faktiskt som en hel livstid sen jag sa hejdå till familjen på Arlanda. Och nu har jag gjort det värsta, halva tiden kvar! Den kommer bli ännu bättre, för det är så mycket mer som kommer hända. Jag känner på mig att jag kommer trivas ännu bättre. Vilket är jobbigt på sitt sätt då det blir svårare att åka hem men det är då! Nu ska jag bara tänka på nu och inte oroa mig. Kan t.ex tänka på att jag om två veckor fyller 18 (!!!) och om tre veckor sitter på ett flyg till Hawaii!!!! Sånt kan jag tänka på!

Klockan är 11 och jag vill sova, igår somnade kl 9 framför The Bachelor. Behöver sömn, godnatt!

Svar part 3

Alice: Hej jag undrar vilket år du går? alltså om du är senior eller junior? :)

Hej! Det är lite komplicerat för min skola låter inga utbytesstudenter ta graduation så därför räknas alla som juniors. Men jag tar nästan bara senior classes och jag får vara med på alla senior saker, t.ex. resor osv. 

Mysmarit: Är det sant att man blir jättetjock i USA?

Älsk. Tack för att du frågar. Ja, det blir man.

Carolina: Önskar du att du varit den ända svenska utbyttes student på din skola? Eller är du glad att du har någon från ditt hemland?

Svår fråga! Josefin är en av mina bästa vänner och älskar henne massor. Och jag är jätteglad att jag har henne. Men jag önskar att det inte fanns så många andra utbytesstudenter på min skola. Tror jag har svarat lite på det förut, men jag tycker verkligen om dem men jag önskar ändå att det typ bara varit jag och Josefin! Men det har liksom inte hindrat mig från saker alltså många av dem är inte alls så sociala och är mest med varandra så jag försöker mest bara vara med amerikaner.

Sååå det var alla frågor! Lite sent men bättre sent än aldrig. Tror inte jag kommer ha frågestund igen men däremot blir jag jätteglad när ni frågar saker i kommentarerna. Svarar antingen direkt i kommentarer eller i ett separat inlägg. Det är så kul att svara på kommentarer och frågor så kommentera på!! 

Sunday

I did go to church today! I thought about what's most important and chose to go. But before that I made a mudcake for my hostmom because it's her birthday today!
Since we got back I haven't really done anything. I cleaned my room and now I'm gonna watch Greys.
Skyler answered be for Sweethearts yesterday and today I saw that my school's screenshot Twitter page posted a pic of me.. Haha ummm ok. And here is my new schedule! Not all the classes are new, and team sports is the track class!

First semester over

I torsdags var sista dagen på första terminen. Skillnad mot Sverige och ca överrallt annars också. Tror inte att jag föredrar detta. Hade alltså de sista finals fick A i alla!! Så nästa vecka har jag helt nytt schema och nya lektioner med nya människor. Är taggad på det, men lite nervös då det kommer kännas som första skoldagen igen lite.


Igår var en rolig dag. Tog sovmorgon för första gången på länge, åkte med Josefin downtown för att köpa klänning till Sweethearts. Vi provade massor men till slut hittade jag en som jag gillar! Efter det åt vi lunch på ett mysigt café och sen bara gick runt och tittade i massa butiker med fina smycken osv. Sen åkte vi hem till Josefin, slappade framför serier och blev sedan skjutsade till Red Robins, en restaurang där vi hade sista middagen med Gabi tillsammans med de andra utbytesstudenterna. Hade hur kul som helst och pratade och stannade tills det var nästan bara vi kvar där. Sen kom Andre och några andra killar och också sa hejdå. Andre är också från Brasilien och skulle också åka hem. Sen följde jag och Josefin med dom och bowlade. Jag var överdrivet dåligt men det var sjukt kul ändå!

Imorse gick jag upp 5.30 för att åka till flygplatsen och farväl av Gabi och Andre som åker tillbaka till Brasilien idag. Vi var ett stort gäng som kom och det var så sorgligt!! Alla grät och grät. Snart är det vår tur och jag vill aldrig att den dagen ska komma. Åkte sedan hem och somnade om. Ska antagligen skippa kyrkan imorgon för jag är så trött. Puss hej!