Lovisa Walin!

Super Bowl Sunday och ny vecka

Igår var rolig! När det är B dagar känns måndag inte alls så jobbigt. Bowlade igen på lifetime sports, och jag vann igen!! 110 poäng, det går bara bättre och bättre haha! Älskar den klassen såå mycket för det är så himla många roliga personer där.

Sen var det min skolas teaterföreställning på kvällen. Har många kompisar som var med i den, Bailey, Bre, Maddie, Mary så det var jättekul att titta, de var så duktiga!

Juste i söndags var det ju Super Bowl! Sjukt stort här ju. Vi såg det hos några kompisar till familjen och det fanns så mycket mat och snacks. Chicken wings såklart, det är standard maten på super bowl. Det var faktiskt jättekul att se, har aldrig förstått reglerna men alla försökte lära mig så nu fattar jag mycket bättre! Fast det var roligare att se reklamerna hehe.

Sitter nu på matten och vi hade test. Efter skolan ska jag först till the mall med tjejerna i min Sweethearts grupp för att köpa skor, sen är det ungdomsgruppen i kyrkan. Puss hej!

Grand Targhee Ski Resort

Hej!!

I fredags var det skola, åt lunch på Freddys som en är ny restaurang, snabbmat men kändes fräscht! Gott var det allafall, åt med Ashlyn och Carlie som är båda så underbra och snälla. Hade sedan jobbigt pass på track och sedan åkte jag hem,  duschade bytte om och åkte med vfamiljen och såg Meet the Mormons på bio i templet. Det var en fin film! Hämtade även upp min klänning blev sedan avsläppt på min skola för att se basketmatchen. Det var mot Bonneville, så civilwar men vi förlorade tyvärr med en poäng. 

Har sagt förut att jag börjat tycka om nya saker, till exempel här. Ser ni pickels på min hamburgare?? Det är faktiskt så gott! ALDRIG gillat det förut men det är faktiskt helt okej, till och med gott!

Igår var en fantastisk dag. Gick upp 5.30 för att hinna med bussen till Targhee som är ett stort och jättebra skidställe. Vi kom dit runt 9 och åkte skidor hela dagen. Perfekt väder och snö och det var så vackert där med bergen och allt. Här kommer maassa bilder för jag vill visa hur himlans fint det var! Och japp, det är ett bhträd! Ett träd med massa bhar och halsband på. Ingen aning om varför men okej :)