Lovisa Walin!

IMORGON ÄR JAG VUXEN

Hej allesammans det är Februari 11 och bara en halvtimme kvar tills jag är 18 år!!!

Igår bowlade vi som vanligt på lifetime sports vann igen ha! Sen hade jag och tjejerna i min sweethearts grupp möte om lördagen, men planen är att först spela lasertag sedan hem och fixa sig, middag som en av tjejernas mamma fixar, ta bilder, åka till dansen och sedan hem till nån för efterätt och film. Jag är hur taggad som helst!! Sen på kvällen var det Young Womens, alltså kyrkgruppen där vi bakade donuts. MUMS! På kvällen fick jag ett sms, go check your front porch. Och hittade en så söt lapp, skriven på svenska!! Den var från Isaac och jag blev så glad.

Idag gjorde vi one mile trial på track plus en easy run. Det är soligt och varmt ute, känns som maj!! Bara av att se och känna solen gör att man blir gladare och piggare. Allt blir liksom så mycket roligare. Till och med springa varv efter varv på en trackbana. Sen åkte jag och Josefin och gjorde spraytan till lördag, älskar att vara brun. Det känns så ovant har ju varit blek sen september i princip. Den försvinner rätt snabbt tyvärr, men snart är det ju HAWAII och sen ska jag försöka sola solarium.

Nu ska jag sova, sista natten som 17åring. Kan inte ens beskriva hur konstigt det känns. Men jag är taggad på imorgon! Mina vänner kommer ta ut mig på lunch och min värdfamilj har också planerat något. Godnatt! Imorgon blir jag vuxen puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas