Lovisa Walin!

February 5th

Igår onsdag, skola som var helt okej! Åkte till iJump på Lifetime Sports som är ett ställe med massa trampoliner. Det var kul men jag kan typ inga tricks men försökte mig på både framåtvolt och bakåtvolt. Lol at me, själva hoppen gick bra med det var så jäkla svårt att ta sig ur hoppgropen man landade i haha! Men jag vill öva mer för det är ju skitkul när man väl lärt sig.

Efter skolan tog jag med mig Josefin till gallerian för att köpa några till saker för Sweehearts. Hittade knappt nått i tisdags när jag var där med tjejerna i min grupp, som förövrigt är hur gulliga och roliga som helst. Är glad att jag håller på och lära känna dem! Men igår fyndade jag skor och lite smycken så nu känns det bra.

Idag hände inget speciellt, sprang utomhus på track för första gången så snön äntligen smält och det inte regnade som förra gången. Perfekt väder, kändes som Mars/April inte ens kallt ute. Sen gick jag på tjejernas basketmatch ikväll, vi vann! Tog en otroligt ful bild med vår maskot haha, varsågod!

Imorgon har jag äntligen frisörtid, färga utväxten och klippa! Ska antagligen bara vara hemma efter, men på lördag ska jag på dejt wiho!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas