Lovisa Walin!

6 months in the US

9 februari och jag har varit borta ett halvår. Ska inte ens gå in på hur skruvat det är, men så är det allafall.

I lördags var jag som sagt på date med Isaac. Urgullig kille, snygg och rolig. Det var dubbeldejt med Josh, som gick i min Government class och hans date. Josh är jätterolig! Vi såg på bio och sen glass efteråt. Hade skitkul hela kvällen, men tog tyvärr inga bilder. När jag var hemma igen frågade Carlie och Ashlyn om jag ville komma över så de hämtade upp mig och frågade ut mig om dejten och sen kollade vi High school musical och pratade om allt möjligt. Älskar att jag lärt känna de tjejerna, de är verkligen helt fantastiska!!

Igår gjorde jag ingenting, absolut ingenting. Lekte i en park med Audrey, tog två naps och kollade Greys Anatomy. Idag måndag var också en vanlig dag, min BIRTHDAY WEEK!! Här uppmärksammas och firas hela veckan inte bara själva dagen. Kul!! Känns overkligt att fylla 18. ARTON!! Fast samtidigt så otrolig efterlängtat och skönt. Även om jag lite önskar att jag varit hemma i Sverige på min artonårsdag.

Denna vecka är också Sweethearts dansen, som är på Valentines Day. På daydaten ska vi spela lasertag. Min grupp är jätterolig och jag ska ju gå med Skyler så jag är sjukt taggad. På onsdag ska jag och Josefin få spraytan. Precis som de flesta högtider firas de mer och större här. Samma med alla hjärtans dag. Alla affären är fyllda med rosa och röda hjärtan, choklad, nallebjörnar osv. De började med det för längesen också. Minst en månad sen. Och i skolan kan man köpa teddygrams, som de delar ut sen. Så KUL! 

Btw himlen var cool idag. Nu ska jag sova, godnatt!!

Och inser hur dålig jag är på bilder. Glömmer alltid bort att fota så ska tänka på det mer. Puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas