Lovisa Walin!

Random part 2

När alla juniors tog SAT ( typ ett högskoleprov) var vi andra lediga. Mycket skönt!! Tog sovmorgon och bara var hemma. Men vaknade upp till världens vinterland!?!? Kallt och snöigt var det. På riktigt, den veckan var seriöst varannan dag soligt och jättevarmt och varannan dag kallt, blåsigt och snöfall. Junior varsity trackmeetet blev inställt pga för mycket blåst och snö. Men onsdagen: Skypade med min pappa i nästan 3 timmar medan vi gjorde en online form att förlänga mitt visum. Vid 3 hade vi träning, 300 m repeats, jobbigt.

På torsdagen hade jag, Carlie Tyra och Ashlyn photoshoot! Fotografen var supertrevlig och duktig. Ser fram emot att se bilderna!! Har tyvärr ingen att dela nu men kommer förmodligen ha dem om nån vecka eller två. Det var jättekul. Så annorlunda för i Sverige gör man ju inte precis det, men här är det supervanligt att betala för att en proffsfotograf ska ta ens bilder. Samma med familjefoton. Alla tar nya familjefoton varje år nästan. Här är några bilder från när vi provade kläder och testade hår osv. Ignorera mitt stökiga rum lol. Städade faktiskt dagen efter så det är fint nu :)

Blev frågad till Prom!! Av en supersnäll och rolig kille. Dock är han en annan utbytesstudent från Thailand.. Men jag är ändå taggad. Beställde en klänning som kommer komma i veckan.

Lol glömde bilden från archery på förra!

Random

Den här veckan var en vanlig vecka. Track som vanligt efter skolan. Jobbiga tränings pass nästan varje dag så hade mycket träningsvärk. Men jag älskar det.
Vi började med archery på lifetime sports. Bågskytte. Jätteroligt men svårt!
På fredagen lunchade jag med Tyra och Carlie på Mongolian grill där man fyllde en skål med nudlar, grönsaker och olika kött som de sen stekte på ett stort bord. Såå gott! Och billigt. Kostade $7 och man fyllde på hela skålen full så man fick en hel leftover box också.
Sen var det National Siblings day också. Tänkte på hur lyckligt lottad jag är med inte bara en underbar bror utan nu också min älskade lillasyster! Och snart en lillebror, för ni som inte visste min värdmamma är gravid och är due om en månad.
Hade även track meet på lördagen. Vad så himla blåsigt, det kändes som en vägg av vind efter kurvan och de sista 100. Jag sprang bara 800 m det meetet. Fick tiden 2.47 vilket tycker jag är bra med tanke på vädret! :)

Easter

April 4: Påsk!
Man firar inte på samma sätt som i Sverige, lite lika men inte samma. För barnen finns det Community Egg hunts. Vi åkte till en i en park, det var bara för barn. Istället för att få ett stort ägg får de massor av pyttesmå. Sen kommer påskkaninen och gömmer en korg med presenter och mer små ägg.
På kvällen hade en annan utbytesstudent äggjakt hemma hos sig för andra utbytesstudenter, det var kul! Jag och Josefin vann haha. Jag var jättetrött hela dagen för att jag kom hem så seent dagen innan. Men det var kul, på kvällen gick jag på bio med Maddie och hennes kompis.

Första april osv

Glömde bilden från picknick.

Allafall här är lite random grejer jag gjorde. Var på fashion show för prom klänningar. Några av mina kompisar var med och gick! Superfina var dem. Sen hade jag konsert med min kör. Jättekul! En av våra låtar fick högst applåder haha. Lurade pappa på första april hahahah.
Sen hade vi track meet i Boise. Bara 40 från vårt lag på runt 100 fick åka med så det var kul! Jag sprang 800 m och 400 m. Vi åkte från skolan runt 10 och var framme vid 3 ungefär. Så det var en låång bussresa. Jag satt med Eliza och vi pratade och lyssnade på musik och försökte sova. Meetet var roligt men det blev galet kallt. För sista eventet började vid 10 ungefär. Så seent. Det var alldeles mörkt och sen åkte vi hemåt, sov hela resan hem och var hemma i min säng 4 på morgonen!

Spring break

Juste, efter den fredagen med track meet och paint fight fick vi ju Spring Break! Jag gjorde inte så mycket, tog det lugnt och var med vänner! Var på söndagen i kyrkan med Xixi för sista gången för hon flyttade till ett annat neighborhood efter det.

I slutet av veckan åkte vi till Boise, Idahos huvudstad. Besökte the Capitol och gick runt och shoppade lite och bara hängde runt. Åt middag på Cheesecake Factory och sen sov på hotell. Gick upp tidigt dagen efter för ett liten hike med min värdpappa uppför ett litet berg. Så fint! Kom hem på lördagen sent och sen efter kyrkan på söndagen åkte vi på en liten utflykt och hade picknick. Det var ett bra och relaxed lov!