Lovisa Walin!

Monday Tuesday

Hej!!
Igår hände inte så mycket. Hade världens längsta jobbigaste träningspass. Måndagar är alltid de jobbigaste. Det bestod av 2 mile uppvärmning sedan pyramid intervaller på 10, 8, 6 min. Så utmattad efter det och då en 400 m och 5 st 100 m på det. Så 1 mile cool down. Ahh var så trött efter det. Orkade knappt göra mer än att äta och snapchata efter det haha.

Ursäkta om jag pratar om track hela tiden haha.. Men det är så stor del här eftersom jag gör det hela tiden.. Plus att mina veckodagar är inte alltid så intressanta.

Idag däremot var jättekul! I lifetime sports var det scuba diving!!! Skitroligt var det. Vi var bara i en pool men ändå hur häftigt som helst. Fick lite panik i början för jag var så osäker på vilken slang som gick var men sen lärde jag mig och vi hade jättekul på botten kastade bollar och pilar osv. Men man rörde sig så långsamt haha! Kändes som en zombie. Och ibland tippade jag typ över och landade på rygg. Även under vattnet kändes det tungt. Men jag älskade det och det var synd att vi bara gjorde det en gång. Sen på träningen körde vi ett Hunger Games som i princip bestod av att jaga en person, ta hans "card" och springa till målet. Inte för jobbigt utan rätt kul! Efter skolan var jag på möte inför Girls Camp som jag i sommar kommer gå på. Sen svarade jag och Maddie min promdate!

Imorgon är det A-dag! Kul för då får jag se min nya crush haha. Ska antagligen träffa honom i helgen också! Det funkade inte riktigt med Isaac :/ så det är över men på ett sätt är det bra. Jag vill inte börja gilla nån för mycket då jag ska åka hem om några månader. Puss hej här är några bilder som inte har så mkt att göra med inlägget. Fick en bild från photoshooten höromdagen! Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas