Lovisa Walin!

Homecoming

Hej!
Igår var det måndag, hände inget speciellt i skolan. Fick inte springa på träningen utan träningscykel igen, det är verkligen så tråkigt. Vi satte i allafall på teven och kollade på Say yes to the dress haha. Vi körde intervaller och det blev 13 (!!) miles vilket är 2 mil! Så jag hade rejält med träningsvärk imorse.
Det roligaste på hela dagen var att jag blev bjuden av en skitskön kille till homecoming!! Han gjorde det på ett gulligt och roligt sätt också haha. Blev så himla glad och taggad, det känns verkligen som en film allt det här. JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG FÅR VARA HÄR I USA DET HÄR ÅRET!!!! Det går upp och ner såklart men nu är det banne mej på topp!
Jag svarade idag i skolan genom att jag hade gjort en lapp där det stod på svenska: Så sött jag vill gärna! Och så hade jag satt fast svenskt godis. Tack Evelina för iden!! Det kommer bli såå kul!

Idag tisdag bytte jag äntligen bort ekonomin, som verkligen hade FÖR mycket läxor. Är liksom inte här för att plugga ihjääl mig. Bytte mot Ceramics, som verkar skitkul. Vi får göra skålar, vaser osv och man behöver inte vara bra på det sedan innan, vilket är väldigt skönt hehe. Bytte även matteklass då det inte gick på annat sätt.
Så nu ser mitt schema ut så här:
A-dagar:

Statistics ( matte för bara seniors)
Government
Lunch 
Kör
Keramik

B-dagar:

Engelska
Spanska
Lunch
Fashion
Body Sculpt

Jag är jättenöjd, och tydligen så börjar 10 dollar avgiften för att ändra schemat imorgon, så det var bra att jag gjorde det idag!
Fick springa på träningen idag, så det var kul! Gjorde bara lite ont på uppvärmningen men sen försvann det. Hade den jobbigaste träningen på länge, 4 minuters intervaller. Men det är väldigt bra träning!

Nu faller mina ögon ihop, massa godnattkramar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas