Lovisa Walin!

Homecoming week

Hej allihopa! Längesen sist, nu var det nästan en vecka sen jag skrev sist. Det har faktiskt inte hänt så mycket, det är fortfarande jättekul men allt känns mer vardag nu, inte lika nytt och spännande liksom.
Den här veckan är homecoming week. Varje dag händer det roliga saker och ska ha på sig speciella kläder varje dag. Idag var det pyjamas och man kunde leta efter saker och vinna pris. Dom delade också ut gratis pannkakor med sirap!
Har också äntligen köpt en klänning till på lördag och nu är jag såå taggad! Är också taggad till på fredag då det först är homecoming parade och sedan football match om jag förstått det rätt.
Idag är det måndag och därför family night. Vi ska alldeles strax äta pizza och kolla på Wizard of Oz som vi kommer klä ut oss som på Halloween. Har aldrig sett den filmen heller så det ska bli kul! Längtar så mycket till Halloween. Det är mycket större här vilket jag tycker är så roligt. Snart öppnar också the Haunted House som är som spökhuset på Gröna Lund fast mycket större och läskigare. Det är liksom varelser där inne som hoppar på en och jagar en. Vet inte om jag är taggad eller bara rädd haha. Men det ska bli kul för man åker dit med massa kompisar och så.
Här är lite bilder från helgen!

Xixi, en utbytesstudent från Kina fyllde 18! Vi firade henne i fredags.

 
Gick upp tidigt i lördags och gjorde svenska pannkakor till frukost åt familjen.
 
Senare den lördagen åkte jag, Rebecca och Audrey och köpte klänning till mig. Tog nästan hela dagen haha men det var så roligt att prova alla fina klänningar. Lunch åt vi på Rebeccas favoritcafé, jag tog broccolisoppa och pumpkin spice latte. MUMS
 
På kvällen kom Emma, en utbytesstudent från Italien, med sin värdfamilj och vi kollade på Nebraska-Miami football på teve. Alla är stora Nebraska fan så vi alla hade på oss röda kläder. Go big red!
Grillade marsmallows på den nya eldstaden som Jeremy satte upp tidigare den dagen. Så mysigt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas