Lovisa Walin!

Homecoming day

Idag är det lördag och homecoming dance!!!
Igår var det assembly i skolan och då kröntes ( vad det nu heter) alla homecoming royaltys. Det var så kul att se på, det var ett par från varje årskurs och de hade filmat när de berättade för dem att de vann som de visade på en storbildsskärm. Vissa hade de väckt i sömnen och skrikit osv haha. Andra hade fått gå till rektorn för att bli "anklagade" för att ha vandaliserat skolan och skulle ringa sin mamma. Haha så kul att se deras reaktioner.
Lektionerna var bara 30 minuter långa, och efter assemblyn vid 11.45 slutade vi och man fick åka och äta lunch. Jag följde med ett gäng härliga tjejer downtown som är en supermysig äldre del av Idaho Falls. Fikade på ett gulligt litet café och gick sedan runt och tittade i små butiker. Hittade en cool gränd och tog massa bilder. Jag hade druckit kaffe på caféet och hade hur mycket energi som helst haha.
Sedan åkte vi till the parade som bestod av massa vagnar skolan alla klubbar hade fixat. De kastade ut godis, hade vattenpistoler och musik osv. Sen skyndade jag mig hem, åt lite mellis och sen iväg på träning. Kul men så jobbigt, coachen hade köpt Gatorades till alla för att det var så jobbigt. Fast gillar det inte riktigt haha, smakar mest sött och artificiellt så dricker hellre vatten.
Sen på kvällen var det homecoming football game som jag var såå taggad till. Men tyvärr så under matchen började det spöregna och blixtra så mycket att de ställde in det. Då åkte vi istället och köpte kaffe och varm choklad och åkte till hem till en av killarna och hängde där.
Idag är det alltså dansen och för vår day date som man gör med en stor grupp ska vi köra paintball. Dock så regnar det nu så vi kanske ska göra nåt annat istället. Känns så segt, det skulle varit förra veckan istället då var vädret perfekt! Men jag är supertaggad inför ikväll verkligen, ska bli så kul!!!
Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning!

 
I torsdags var det RACEDAY!! Blåste dock så sjuuukt mycket att det nog var det jobbigaste loppet jag sprungit. Så jag var väldigt besviken då jag verkligen ville på nytt personbästa men istället 20 sekunder långsammare. Men jag hade ändå kul och vann ändå medalj!! De 20 snabbaste fick och jag var nummer 9!!! Stolt!! Så stolt över mitt fantastiska lag också som sammanlagt fick 12 medaljer!
HIttade svenskt knäckebröd på Walmart och blev såå lycklig! Hade ett redigt svenskt mellanmål med knäckebrödsmackor med ost och gurka och ett glas mjölk. Mums! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas