Lovisa Walin!

Monday

Hej svejs!
Rolig dag, vanlig men rolig! Svårt att förklara men det känns som om stämningen i skolan och hemma har blivit mer lättsam och enkel vilket jag verkligen gillar. Jag lär känna fler personer och jag känner hur mycket mer modig och självsäker jag är nu! Engelskan går bättre och bättre, går
dagar utan att jag pratar svenska alls vilket är helt det jag vill. Snart kommet jag nog börja skriva bara på engelska här så att jag släpper svenskan helt för ett tag. Tror det kommer gynna engelskan här.
Denna vecka går jag bara idag och imorgon i skolan, sen på onsdag åker vi en vecka till Nebraska för att hälsa på min värdmammas familj. Ska bli jättekul att resa bort och pricka av ytterligare en stat i listan! Vi kommer göra massa roliga saker som gå på zoo, fira Halloween, gå på en stor college footballmatch osv. Är hur taggad som helst!!
Idag hade min värdmamma halloweenshow med sina pianostudenter och jag var där och hjälpte till, utklädd som prinsessa/ Glinda i Trollkarlen från Oz. Rebecca var onda häxan, Audrey var Dorothy och Jeremy vet jag inte riktigt vad han var med det var också en karaktär därifrån. Har inte sett den så är inte riktigt säker, men ska se den snart.
Idag var det också football match som jag tyvärr missade. Det var kval till state, men de förlorade vilket betyder att det var sista matchen. Kommer sakna den här säsongen så mycket. Footballmatcherna var bland det roligaste jag varit med om och jag hade alltid jättekul på varje. Stämningen och känslan var så fantastisk och ivrig med all schoolspirit. Men snart börjar basketsäsongen och alla säger att de matcherna är också skitroliga. Så ser fram emot det med samtidigt som det är synd att football är över.
Nu ska jag sova! Godnatt :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas