Lovisa Walin!

Hola

Nämen hallååå!
Nu har jag mycket att skriva, så längesen var det!
I onsdags hade jag mitt sista cross country race som sagt. Gick helt fantastiskt!!! Verkligen ett perfekt sätt att avsluta säsongen. Okej, nästan perfekt. Skrev att jag ville ha ett nytt personbästa, vilket jag tyvärr inte fick. 3 sekunder ifrån var jag. Surt, men jag är ändå hur stolt som helst över mina 22.40 som också var 20 sek snabbare än gången innan på samma bana. Men själva känslan genom racet var oslagbar, hade bara en tanke i huvudet: Detta är sista racet så du måste ge ALLT! Och det funkade, sprang till och med med en leende på läpparna. Men inte alltid haha, såg några bilder som Josefin tog och det var inte vackert. Men jag log nog stort inombords! Min tanke när jag sprang i mål var bara, JAG VILL GÖRA DET IGEN!
I tooorsdags var då första dagen jag kom hem vid 4 någonsin tror jag. Tog en cykeltur med Xixi och inhandlade Halloweendräkter!! Haha det var så kul, vi provade några också.
För på fredagen var det Halloweenfest för alla ICES studenter, eller alla och alla... Och fest och fest.. 8 stycken utbytesstudenter var vi, plus min kontaktpersons barn som var tre stycken. Festen var som ett barnkalas men hade god mat och några roliga lekar.
Idag söndag pratade jag om Sverige i kyrkan. Var lite nervös men det gick jättebra och alla tyckte det var roligt och intressant. Många kom fram och tackade mig efteråt! Var faktiskt skitkul att berätta lite.
Nu ska jag sova. Hejdå!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas