Lovisa Walin!

Monday

Hej svejs!
Rolig dag, vanlig men rolig! Svårt att förklara men det känns som om stämningen i skolan och hemma har blivit mer lättsam och enkel vilket jag verkligen gillar. Jag lär känna fler personer och jag känner hur mycket mer modig och självsäker jag är nu! Engelskan går bättre och bättre, går
dagar utan att jag pratar svenska alls vilket är helt det jag vill. Snart kommet jag nog börja skriva bara på engelska här så att jag släpper svenskan helt för ett tag. Tror det kommer gynna engelskan här.
Denna vecka går jag bara idag och imorgon i skolan, sen på onsdag åker vi en vecka till Nebraska för att hälsa på min värdmammas familj. Ska bli jättekul att resa bort och pricka av ytterligare en stat i listan! Vi kommer göra massa roliga saker som gå på zoo, fira Halloween, gå på en stor college footballmatch osv. Är hur taggad som helst!!
Idag hade min värdmamma halloweenshow med sina pianostudenter och jag var där och hjälpte till, utklädd som prinsessa/ Glinda i Trollkarlen från Oz. Rebecca var onda häxan, Audrey var Dorothy och Jeremy vet jag inte riktigt vad han var med det var också en karaktär därifrån. Har inte sett den så är inte riktigt säker, men ska se den snart.
Idag var det också football match som jag tyvärr missade. Det var kval till state, men de förlorade vilket betyder att det var sista matchen. Kommer sakna den här säsongen så mycket. Footballmatcherna var bland det roligaste jag varit med om och jag hade alltid jättekul på varje. Stämningen och känslan var så fantastisk och ivrig med all schoolspirit. Men snart börjar basketsäsongen och alla säger att de matcherna är också skitroliga. Så ser fram emot det med samtidigt som det är synd att football är över.
Nu ska jag sova! Godnatt :)

Hola

Nämen hallååå!
Nu har jag mycket att skriva, så längesen var det!
I onsdags hade jag mitt sista cross country race som sagt. Gick helt fantastiskt!!! Verkligen ett perfekt sätt att avsluta säsongen. Okej, nästan perfekt. Skrev att jag ville ha ett nytt personbästa, vilket jag tyvärr inte fick. 3 sekunder ifrån var jag. Surt, men jag är ändå hur stolt som helst över mina 22.40 som också var 20 sek snabbare än gången innan på samma bana. Men själva känslan genom racet var oslagbar, hade bara en tanke i huvudet: Detta är sista racet så du måste ge ALLT! Och det funkade, sprang till och med med en leende på läpparna. Men inte alltid haha, såg några bilder som Josefin tog och det var inte vackert. Men jag log nog stort inombords! Min tanke när jag sprang i mål var bara, JAG VILL GÖRA DET IGEN!
I tooorsdags var då första dagen jag kom hem vid 4 någonsin tror jag. Tog en cykeltur med Xixi och inhandlade Halloweendräkter!! Haha det var så kul, vi provade några också.
För på fredagen var det Halloweenfest för alla ICES studenter, eller alla och alla... Och fest och fest.. 8 stycken utbytesstudenter var vi, plus min kontaktpersons barn som var tre stycken. Festen var som ett barnkalas men hade god mat och några roliga lekar.
Idag söndag pratade jag om Sverige i kyrkan. Var lite nervös men det gick jättebra och alla tyckte det var roligt och intressant. Många kom fram och tackade mig efteråt! Var faktiskt skitkul att berätta lite.
Nu ska jag sova. Hejdå!


Cross country

Hejsan!
Idag hade vi sista cross country träningen. Jag tyckte det var sorgligt! Kommer verkligen sakna det och laget och allt. Även om varje träning inte varit jätterolig och när man knappt haft tid till läxor när man kommer hem svintrött och hungrig mellan kl 6 eller 7 varje dag. Att ha träningsvärk men aldrig få vila förutom på söndagar. Få benhinneinflammation och inte få springa. (De charmiga strump, shorts, sportbhbrännorna.) Cross country är en svår och utmanade sport men det har varit SÅ värt det, både för att hålla igång träningen och för kompisarna jag fått. Har inte älskat det varje sekund men efter varje träning och efter varje race har det alltid känts så bra och jag har varit så lycklig och glad för att jag började på xc. En av de bästa känslorna i världen är man man korsar mållinjen efter att totalpressat sig själv den sista biten. Ahhh det är fantastiskt! Undrar verkligen hur många mil vi totalt sprungit under säsongen, känns som hur många som helst.
Imorgon är det Districts, vårt sista race. Eller mitt allafall, som inte springer på State. Vår skola måste komma topp 3 av alla för att bli kvalificerade och det är bara de 7 snabbaste som får åka. Så jag hade inte fått åka även om jag inte hade varit i Nebraska. Så efter imorgon är allt med XC över för mig. Ska ge allt och pusha mig själv så mycket jag kan. PR here I come!!!

Concert

Första konserten med kören! Superkul var det. Fick blommor av min värdfamilj efter, så himla gulligt!! På skolan finns sammanlagt 5 körer och alla hade uppvisning idag. Jag är med i Advanced Mixed Choir som alltså är både killar och tjejer. Jag tycker min kör är jättebra men det får mig att sakna UMK så himla mycket. Och ibland vill jag bara att Gunnel och David ska komma och styra upp haha.
Nu har jag laddat upp med kaffe och ska plugga nån timme till, har prov i Fashion History imorgon, puss!

BOO

Förra veckan blev vi "booade". Vilket innebär att man bakar något, lägger det utanför någons ytterdörr, ringer på och springer och gömmer sig. Hur kul haha?? Ska lätt göra så i Sverige sen!! Vi booade några då också men idag bakade vi Snickerskakor för att göra det till fler av våra grannar.
Blev också svarad av min date till Sadies, wii! Färgen var självlysande!!