Lovisa Walin!

At the hairdresser

Hejsan!
Sitter hos frisören nu och äntligen fixar min utväxt. Det är min första klippning och slingning här och jag har varit så nervös inför det. Förra gången jag gick till någon som inte var Kattis blev det katastrof haha så det ska bli intressant hur detta blir, men än så länge känns det bra!
Det har blivit så sjukt kallt här, kändes som att ena dagen var det 16 plusgrader och dagen efter 16 minusgrader. Om det blir ännu kallare stänger de skolan haha. Tycker det är så kul.
Ikväll ska jag gå på Miss Hillcrest som är min skolas skönhetstävling typ och två av mina vänner är med och tävlar så det ska bli kul!
Kram
Andra bilden är från i måndags då vi hade avslutningsmiddag med Cross Country laget. De delade ut pokaler och medaljer osv, jag fick en liten goodiebag med Hillcrest strumpor och presentkort på en sportaffär. Fick också ett diplom men såklart stavade de mitt namn fel haha.
Sen sista bilden är med bästa Silvia från Italien!

SNOW

FÖRSTA SNÖFALLET! Blev så lycklig imorse när jag tittade ut och såg detta! Jag är så redo för vintern och julafton nu. Mmm i veckan ska jag baka lussekatter.
Igår var det 9 november vilket innebär att jag varit i USA i 3 månader, hur SJUKT är inte det?? Tiden flyger fram.
Nu ringde klockan, matte :(

Sadie´s

Igår var det Sadie Hawkins Dance! Som Homecoming fast inte uppklädd, Det började med att jag blev upphämtad av Carlie och hennes date, sen åkte vi och hämtade min date. Alla träffades sedan hemma hos Tyra där vi åt lunch. Vi var totalt 9 par och det var kul att vi var så många. Efter lunchen åkte vi till Rexburg ca en halvtimme bort till en ställe där vi körde lasertag. Det var så himla kul, och jag var i en så rolig grupp med sköna personer så det hade inte kunnat bli bättre. Efter det åkte vi hem igen och gjorde oss ordning, sen till Baileys hus där hennes föräldrar hade fixat en fantastisk middag. Dansen hade Hawaii tema så de delade ut leis, hawaii blomkransar. De hade dekorerat med hawaii saker och allt var bara så fint fixat! Vi tog bilder och åt middag och bara hängde till det var dags att åka till dansen. Där kunde tog jag, Josefin och våra dejter gruppfoton och sedan dansade vi tills det slutade. Det var så KUL! När det var slut åkte vi hem till Mckayla och åt cookie monsters! Hade en fantastisk dag med roliga människor. Var lagom trött imorse då det var upp tidigt för kyrkan. Kom hem vid halv 1, skypade med moster och kusiner en kortis och har sen dess inte gjort så mycket. Tog en nap och ska nu plugga och städa. How fun

Hade!

 

Fars Dag

Idag är det Fars Dag och då vill jag gratta världens bästa pappa alltså min!! Grattis! Du är bäst och jag är så lycklig att du är min pappa. Jag älskar dig och hoppas att du hade en bra dag!