Lovisa Walin!

Senaste tiden

Hola!
Miss Hillcrest var så roligt. Det var 15 tjejer som var med, och det var förresten inte riktigt en skönhetstävling. De skulle först visa upp en talang, de flesta dansade, sjöng eller spelade piano. Sen skulle de gå fint på scenen medan programledaren pratade om dem. Den delen kändes så stel och töntig haha. Sen det sista var att de skulle svara på en fråga typ, vem är din förebild, vad har varit en svårt hinder du behövt ta dig igenom i ditt liv osv. Samt prata om deras plattform (ett projekt typ) vissa hade hjälpt hemlösa/ handikappade osv. Sånt alltså.
Det roligaste var killarna, deras eskorter. De var så oseriösa och roliga medan tjejerna var så stela och fina haha. Killarna dansade och var allmänt roliga på scenen.
Håret blev förresten bra så jag är nöjd!
Gårdagen var jätterolig, följde med Jessica hem efter skolan och sedan åkte vi till Pizza Pie Café där vi mötte ett gäng andra och åt tills vi mådde illa, på riktigt. Tryckte ihop oss alla 7 i en bil och åkte till bion där vi såg Mazerunner. Rolig kväll med roliga människor!
Idag sov jag till halv 10, mycket behövligt!! Handlat mat, lagat mat och träffade Xixi och åkte pulka är vad jag gjort idag. Sjukt kul! För det har kommit så mycket snööö! Helt underbart.
Nu ska jag hjälpa baka bröd, vi ska ha Thanksgiving middag imorgon med några grannar så vi har lagat mat hela dagen.
Puss hej

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas