Lovisa Walin!

Saturday

Bröllopet var riktigt kul! Även fast jag inte kände paret ett dugg fick jag tårar i ögonen när bruden gick in. Det var så fint!
Innan hade jag världens konstigaste dröm, dagen innan det hade jag ju haft så mycket hemlängtan och min dröm handlade om precis tvärt om. Det var helt kristallklart, minns alla detaljer också vilket aldrig händer mig. Jag drömde att jag var i mitt rum i Sverige och var tillbaka från USA, men jag var så ledsen! Jag kommer ihåg tomheten och verkligen hur ledsen jag var över att inte vara i USA. Mitt år här var över föralltid. Jag grät i drömmen och när jag vaknade hade jag tårar på kinderna. Så konstigt! Men jag antar att det var nått slags svar på min hemlängtan. Och jag är tacksam, för varje gång jag får hemlängtan ska jag tänka på den drömmen och bara fortsätta göra det bästa av varje dag.
Låter lite cheesy men det är så sant!
Kom hem för nån timme sen från Mockingjay som förövrigt var hur bra som helst, vill bara se part 2 nununu! Imorgon ska min vfamilj och jag ha staycation, vilket innebär ingen kyrka och bara stanna hemma och se på film hela dagen. Sånt behövs också!
Btw, kommer antagligen svara på frågorna imorgon.
Godnatt

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas