Lovisa Walin!

Saturday

Bröllopet var riktigt kul! Även fast jag inte kände paret ett dugg fick jag tårar i ögonen när bruden gick in. Det var så fint!
Innan hade jag världens konstigaste dröm, dagen innan det hade jag ju haft så mycket hemlängtan och min dröm handlade om precis tvärt om. Det var helt kristallklart, minns alla detaljer också vilket aldrig händer mig. Jag drömde att jag var i mitt rum i Sverige och var tillbaka från USA, men jag var så ledsen! Jag kommer ihåg tomheten och verkligen hur ledsen jag var över att inte vara i USA. Mitt år här var över föralltid. Jag grät i drömmen och när jag vaknade hade jag tårar på kinderna. Så konstigt! Men jag antar att det var nått slags svar på min hemlängtan. Och jag är tacksam, för varje gång jag får hemlängtan ska jag tänka på den drömmen och bara fortsätta göra det bästa av varje dag.
Låter lite cheesy men det är så sant!
Kom hem för nån timme sen från Mockingjay som förövrigt var hur bra som helst, vill bara se part 2 nununu! Imorgon ska min vfamilj och jag ha staycation, vilket innebär ingen kyrka och bara stanna hemma och se på film hela dagen. Sånt behövs också!
Btw, kommer antagligen svara på frågorna imorgon.
Godnatt

Thanksgiving break

Hallå!
Igår var den mentalt jobbigaste dagen jag haft sedan jag kom hit. Jag vet inte vad som hände, helt plötsligt fick jag sån extrem hemlängtan. Grät och grät och ville bara hem till Sverige.
Idag känns det dock mycket bättre. Fredag och nu är vi lediga en vecka. Så lägligt och bra! Ligger i sängen nu och kom hem en timme sen från Uprising festen, som var i en lokal för 4 high schools i Idaho Falls så det var rätt mycket folk. Det var roligt, men lite för mycket grinding för min smak haha. Man skulle kunna tro att folk här är lite mer modest ( vad säger man på svenska?!) på dansgolvet för att alla är mormoner men icke! Det var allafall skitkul och nu är jag så hes och det ringer fortfarande i öronen.
Imorgon ska jag sova ut har jag bestämt. Till 10.30 ska jag sova vilket jag inte gjort sen jag kom till USA. Sen ska vi på bröllop!! Har aldrig varit på bröllop i Sverige så det ska bli riktgt kul. På kvällen ska jag se Mockingjay, så himla taggad!
Puss godnatt :)

Sunday

Lat söndag! Först Skype med familj en stund, sen kyrka, sen obligatorisk nap efter det, Skype med Jonna (äntligen, efter 3 månader haha) sen mer matlagning till vår tidiga Thanksgiving middag. Som var så god! Vissa amerikanska rätter har jag inte varit så stort fan av men idag jag gillade allt! Kalkon, stuffing ( fyllning??), potatismos, gravy sås, tranbärsås, bröd och såklart paj till efterätt. Har nog ätit mer paj här i USA än jag gjort hela livet i Sverige.
I morgon är det ny vecka, har rätt mycket plugg så om ni inte hör från mig vet ni varför! Också sista veckan innan Thanksgiving lovet, kämpa på!

Senaste tiden

Hola!
Miss Hillcrest var så roligt. Det var 15 tjejer som var med, och det var förresten inte riktigt en skönhetstävling. De skulle först visa upp en talang, de flesta dansade, sjöng eller spelade piano. Sen skulle de gå fint på scenen medan programledaren pratade om dem. Den delen kändes så stel och töntig haha. Sen det sista var att de skulle svara på en fråga typ, vem är din förebild, vad har varit en svårt hinder du behövt ta dig igenom i ditt liv osv. Samt prata om deras plattform (ett projekt typ) vissa hade hjälpt hemlösa/ handikappade osv. Sånt alltså.
Det roligaste var killarna, deras eskorter. De var så oseriösa och roliga medan tjejerna var så stela och fina haha. Killarna dansade och var allmänt roliga på scenen.
Håret blev förresten bra så jag är nöjd!
Gårdagen var jätterolig, följde med Jessica hem efter skolan och sedan åkte vi till Pizza Pie Café där vi mötte ett gäng andra och åt tills vi mådde illa, på riktigt. Tryckte ihop oss alla 7 i en bil och åkte till bion där vi såg Mazerunner. Rolig kväll med roliga människor!
Idag sov jag till halv 10, mycket behövligt!! Handlat mat, lagat mat och träffade Xixi och åkte pulka är vad jag gjort idag. Sjukt kul! För det har kommit så mycket snööö! Helt underbart.
Nu ska jag hjälpa baka bröd, vi ska ha Thanksgiving middag imorgon med några grannar så vi har lagat mat hela dagen.
Puss hej