Lovisa Walin!

Visumansökan

Hej! Skulle egentligen träffat Viktoria idag men hon blev sjuk tyvärr. Istället började jag på visumansökningen och har gjort det hela förmiddagen. Eftersom jag inte fått mitt visumunderlag kan jag inte fylla i allt men en hel del. Och lång tid tar det och allting måste vara ifyllt exakt som det står i passet och allt ska vara superdupernoggrannt gjort. Men det är ändå kul för jag blir så sjukt taggad till USA. Fattar knappt att det är så sjukt lite tid kvar. Bara 54 dagar kvar. Ibland får jag panik och hyperventilerar och ibland hoppar jag runt och skriker av glädje. Det är först nu jag verkligen fattar att det är på riktigt, att jag kommer vara borta i ett helt år. Som sagt, det är blandade känslor, jag både längtar till tusen samtidigt som jag vill att tiden ska gå långsamt.
Nu ska jag i allafall gå till banken och lämna in lite papper om bl.a. Visakort och skattejämkning osv. Fattar inte ett skit av något så nu ska jag prata med någon. Puss hej!

Finally

Idag gjorde jag den allra sista muntliga presentationen. Jag lämnade in de sista böckerna, städade skåpet och lämnade in skoldatorn. Insåg när jag lämnade skolan att jag inte kommer sätta min fot där förrän om över ett år. Kändes så konstigt men ändå jäkligt befriande. Skoltrött som man är nu kan en paus inte komma mer lägligt. Morgondagen består endast av klassfika i Stadsparken och sedan är vi lediga resten av dagen. Jag och Jonna och kanske någon mer drar eventuellt till Stockholm om tågen går som de ska. Ska bli kul! Det var längesen jag var där. Sedan på onsdag är det avslutning i slottet och sedan är det hejdå ettan! Och hejdå E13A för mig då, jo sorgligt är det. Nu ska jag i alla fall sova, puss godnatt!

Upp