Lovisa Walin!

Amerikanska ambassaden

Hej! Igår var jag i Stockholm på amerikanska ambassaden och gjorde klart sista steget i visumansökan, själva intervjun. Så nu är allt klart med det och nu väntar jag bara på att få tillbaka passet. Det gick till så att först fick man vänta i kö, tog ca en timme. Sedan fick man gå igenom säkerhetskontrollen och lämna in mobiltelefon mm. Därefter fick man gå in i själva huset där intervjun skulle vara. Där fick man först ta en nummerlapp och när det var ens tur skulle man lämna in alla dokument man hade med sig och sedan sätta sig och vänta på att de skulle ropa upp ens namn. Då fick man gå till ett bås och ha själva intervjun. Den tog inte alls lång tid, högst fem minuter. Mycket kortare än vad jag trodde. De frågade lite om skolan jag ska gå på, om värdfamiljen och vad jag skulle göra efter att utbytesåret var slut. Sedan var det klart och man fick gå därifrån. Jag hade bokat tid 8.30 men eftersom jag visste att det skulle vara köer var jag där ungefär 7.30. När allt var klart var klockan ca 9. Allt gick mycket smidigare och var lättare än vad jag trodde. Jag var supernervös innan helt i onödan. 

Sedan tog jag en promenad tillbaka till centrum längs vattnet och hängde där i några timmar. Stockholm är verkligen fint! Var tvungen att fota lite på Djurgårdsbron. Köpte med mig en Joe and the juice och satte mig i Kungsträdgården. Sedan åt jag fantastisk asiatisk buffé med pappa till lunch och efter det åkte jag hem och sov i nån timme och sedan jobb mellan 16-19.30.
Idag har jag övningskört, precis ätit lite sen frukost/fika och ska antagligen ut och springa och efter det träffa Jonna och sen jobbar jag ikväll 16-20.30.
Och just det, dinkel och dadelbullarna blev hur bra som helst. Fast hade lite för länge i ugnen men ska definitivt göra om dem. Gjorde bara en liten sats för att prova. De smakar precis som vanliga fast med bara bra och nyttiga ingredienser. Så tips! 

Puss hej!

 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas