Lovisa Walin!

måndag

Ny vecka, nya tag. Usch så lockande det inte låter. Sista nu allafall innan ett efterlängtat och välbehövligt sportlov. Dagen bestod till min positiva överraskning av endast två lektioner istället för fyra, lika så imorgon. Gjorde väl min dag lite bättre.

Idag gick jag till både vår syv, skolsköterskan och engelskaläraren för att få lite papper till USA-ansökan. Ni anar inte hur mycket som ska fyllas i och skickas in, blir snart galen. Men varje steg är ett steg närmare och varje dag är en dag närmare, så får man tänka.

Har idag pluggat massa, usch sån jobbig vecka det är. Nu ska jag äntligen sova, godnatt

söndag

Hej alla fina jag hade fullt upp hela dagen igår och kom inte hem förrens sent så jag gick och la mig direkt. Det var upp tidigt för träning med de små och sedan skynda till tåget mot Stockholm. Lunchade med pappa och gick mot Norra Real där det skulle vara ett möte inför USA. Därefter ett prov, liknande ett nationellt prov. Jag och Ella blev klara först, det var inte jättesvårt men vissa delar var. Sedan bar det iväg mot Märsta där vi firade min farmor som fyllt år med några andra släktingar. Det var jättemysigt med god mat och fick även en liten tidig födelsedagspresent. Slutade med att jag slocknade i soffan framför Sherlock och sedan åkte vi hem och jag somnade direkt.

Idag har jag nästan gjort klart ansökningen till USA, fattas bara några saker som jag inte kan göra nu. Ska åka iväg och träna och sedan plugga till ekonomiprovet på onsdag. Även min födelsedag då, wiho.

2 februari

Hej på er!

Igår var en rätt produktiv dag, hann med en hel del. Började med att jag vaknade och tog det lite lugnt. Sedan gick jag lite plugg gjort, städade rummet och allmänt fixade lite småsaker. Efter en god lunch åkte jag och tränade, blev armar mest men även lite ben. Har sån otrolig träningsvärk i armarna idag, ni anar inte. Men det är skönt ändå på ett sätt! Avslutade med några kilometers kondition.

Efter det tänkte jag vara lite på stan, men affärerna hade stängt så jag åkte till Gränby istället. Blev så otroligt sugen på att handla nya träningskläder, blev ett par byxor bara men ska definitivt köpa mer. Åhh tycker det är så kul, kommer nog sluta lägga pengar på vanliga kläder och istället bara handla träningskläder och myskläder, så mycket mer värt! Allafall, köpte med mig sushi hem som jag åt framför ett avsnitt av True Blood. Kanske inte favvoserien direkt, så skum. Men det var mysigt. Sen kom Viktoria och Kajsa och vi hade det gos här med film och popcorn. Det var min lördag det!

Idag däremot har jag gjort nada. Har i allafall lite inplanerat. Nu ska jag äta lunch, sedan ska mamma färga mitt hår och sen ska vi börja med med ansökningen till USA. Lite träning ska jag också försöka få in. 

Puss

 

Upp