Lovisa Walin!

Julfirande

Juldagen: Vi firade alltså tillsammans med min värdpappas föräldrar i Rexburg. Vi vaknade upp till ett vinterland! Under natten snöade det minst två decimeter! Först gjorde vi frukost. Jag gjorde för första gången i mitt liv risgrynsgröt själv, blev så gott! Precis som vanligt blev det mmm smakade Sverige. De andra gjorde French Toast som smakade USA haha, fast det är gott det med. Medan vi åt frukost öppnade vi julklapparna. Hann tyvärr inte ta bild på granen med alla klappar med det var fint! Jag är så tacksam för det jag fick och så nöjd med det jag gav. Sedan var det nap time och jag kollade på film. Sen såg vi alla tillsammans A Christmas Story som är en gammal film som visas varje jul, som Kan du vissla Johanna i Sverige. Efter det åt vi middag. Det var ingen speciell julmiddag men det var gott ändå! Sen åkte vi och bowlade som är deras jultradition. Roligt men jag var så dålig. Kom hem såg en film som både jag och min värdpappa somnade till och gick sedan och la oss.

Väldigt annorlunda jul, det var mysigt men jag saknade de svenska traditionerna och min familj väldigt mycket. Är så tacksam för att jag kunde skypa med dom på julafton. Också tacksam för alla fina julklappar jag fått från familj och vänner i Sverige, ni anar inte hur glad jag blev!

Idag var det Laser Skate Night i Idaho Falls som jag tyvärr missade då vi stannade längre här i Rexburg än jag trodde så det var tråkigt. Men jag har fler roliga saker planerade. Nyårsfest med massa kompisar och sedan är det två Dance Parties (som de kallar det) i början av Januari som jag ska gå på! Sen har jag bokat in mig på första skidresan med Ski Club och det roligaste av allt: HAWAII!!! Det kommer äntligen bli av. 21 februari åker jag med bästa Jessica! Spricker snart av längtan!!

Min skolas komplimangtwitter skrev om mig, det var gulligt!

Nu ska jag sova, godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas