Lovisa Walin!

Page 364

Det har blivit så fruktansvärt kallt!! Idag minus 20!! Igår åkte jag min värdpappa och Audrey och åkte pulka och sedan fixade skidor till mig och allt sånt. TACK igen farmor och farfar!! Vi fixade också lite med om jag kan ta körkort här vilket jag vill hur gärna som helst. Men det ser ut som att det ska gå bra! Det kommer bli såå mycket enklare att ta mitt körkort i Sverige om jag har kört lite här. Så ping mamma och pappa skicka saken nu tack :)

Imorgon är det nyårsafton! Känns så konstigt. Men jag är taggad! Först ska vi på morgonen på begravning, okej den delen är inte det roliga såklart, men på kvällen ska jag på fest med massa kompisar! Ska bli mycket kul. Och jag SKA ha en nyårspuss, från vem får vi se men jag har några som jag skulle vilja haha lol! Återkommer hur det blev. Godnatt!

Sunday

Hola! Läste igenom det jag skrev igår och alltså wow. Hur trött var inte jag, alla felen! Ska i fortsättningen läsa igenom, men när jag är trött är det så svårt att skilja språken.

Idag söndag hände inte så mycket, men det gör det sällan. Kyrka, städa rummet, Skype med farmor och farfar och pepparkakshusbak. Det var det mysigaste att prata och se farfar och farmor för första gången sen jag åkte. Så gulliga!! Vi hann aldrig baka pepparkakshus innan jul pga begravningen osv så därför fick det bli nu. De vart så fina!

Jag har inte riktigt så mycket mer att skriva idag. Förutom att jag lovar att jag kommer svara på alla frågor någon gång under detta lov. Tror jag. Nej men det ska bli av!! Förlåt förlåt!

Fun night

Hej hopps. Kom precis hem från en dejt, jag hade så mycket kul! Var med Luke en kille från skolan. Han är så rolig! Han köpte varm choklad till mig och sen åkte vi runt, pratade och kollade på alla de häftiga juldekorationer och ljus på folks hus. Vissa är så galna!! Två av dom vi såg hade en speciell radiokanal som ljusen var synkade med. Försök hitta det i Uppsala! Det var liksom inget speciellt bara en vanlig familj som hade det på sin tomt. Deras egna ljusshow! Sjukt häftig! Ha mer julljus är också en grej på min lista att ta hem till Sverige.

Jag hade en riktigt kul kväll med Luke och nu är jag så trött att jag somnar när jag skriver. Godnatt peeps!

Bilderna är inte rättvisa men de ända jag tog.

Julfirande

Juldagen: Vi firade alltså tillsammans med min värdpappas föräldrar i Rexburg. Vi vaknade upp till ett vinterland! Under natten snöade det minst två decimeter! Först gjorde vi frukost. Jag gjorde för första gången i mitt liv risgrynsgröt själv, blev så gott! Precis som vanligt blev det mmm smakade Sverige. De andra gjorde French Toast som smakade USA haha, fast det är gott det med. Medan vi åt frukost öppnade vi julklapparna. Hann tyvärr inte ta bild på granen med alla klappar med det var fint! Jag är så tacksam för det jag fick och så nöjd med det jag gav. Sedan var det nap time och jag kollade på film. Sen såg vi alla tillsammans A Christmas Story som är en gammal film som visas varje jul, som Kan du vissla Johanna i Sverige. Efter det åt vi middag. Det var ingen speciell julmiddag men det var gott ändå! Sen åkte vi och bowlade som är deras jultradition. Roligt men jag var så dålig. Kom hem såg en film som både jag och min värdpappa somnade till och gick sedan och la oss.

Väldigt annorlunda jul, det var mysigt men jag saknade de svenska traditionerna och min familj väldigt mycket. Är så tacksam för att jag kunde skypa med dom på julafton. Också tacksam för alla fina julklappar jag fått från familj och vänner i Sverige, ni anar inte hur glad jag blev!

Idag var det Laser Skate Night i Idaho Falls som jag tyvärr missade då vi stannade längre här i Rexburg än jag trodde så det var tråkigt. Men jag har fler roliga saker planerade. Nyårsfest med massa kompisar och sedan är det två Dance Parties (som de kallar det) i början av Januari som jag ska gå på! Sen har jag bokat in mig på första skidresan med Ski Club och det roligaste av allt: HAWAII!!! Det kommer äntligen bli av. 21 februari åker jag med bästa Jessica! Spricker snart av längtan!!

Min skolas komplimangtwitter skrev om mig, det var gulligt!

Nu ska jag sova, godnatt!

Merry Christmas

God jul allihopa! Här har vi noll snö och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget. Men idag kommer min värdfamilj hem och imorgon är ju det stora julfirandet, så det ska bli roligt. Är nu hemma hos Danielle och Sabine där jag sov över, vi har det mysigt sett film och pratat.
Igår var det överraskningsfest för Jessica, en utbytesstudent från Switzerland. Det var kul vi skrattade så mycket under hela kvällen. Älskar mina fellow utbytisar! Jobbigt ful bild på mig dock..

God Jul hoppas alla är med deras familj och vänner och att alla har haft en fantastiskt dag! Puss och kram