Lovisa Walin!

Tuesday

Idag var en rolig dag! Började med cross country som vanligt. Idag var det 2 miles test vilket bara innebar att man skulle springa 2 miles så snabbt man kunde utan att springa ihjäl sig. Det var bara de nya som sprang och vi kommer senare bli indelade i grupper efter våra tider. Jag sprang på 15.13 och medan jag är nöjd känns det också som att jag kunde ha kört lite fortare, dessutom var det på en löparbana vilket jag tycker är såå tråkigt. Man bara springer runt runt 8 varv och jag tappade räkningen efter två haha. Men det var så kul ändå! Och efteråt hade vi 2 miles cooldown och jag var inte trött, det kändes som om jag flög fram för mina ben gick automatiskt. Häftig känsla, då blir man så pepp på att springa!

Efter träningen åt jag en snabb frukost och tog en snabb dusch och sedan hämtade Madison upp mig så åkte vi till skolan för att hon skulle visa mig hur jag ska gå till mina lektioner och så. Är så glad för de flesta av mina lektioner ligger jättenära varandra eftersom man bara har fyra minuter på sig mellan varje lektion. Det var sjukt bra att få gå runt i skolan och lära sig hitta, lyckades också låsa upp min skåp två gånger helt själv! Lite träning så kommer det gå finfint!

Väl hemma igen fixade jag lite saker i mitt rum och åt lunch. Kände mig så trött så när det var Audreys naptime tog jag också en haha. Så himla skönt! Sov i nån timme eller två och efter det åkte vi och köpte school supplies till mig. Massa anteckningsböcker till varje ämne, pennor, sudd, plastfickor osv. Köpte även fler galgar hehe, hårspray och lite hyllor till mitt rum. Sammanlagt kostade allt typ 250 kr, älskar hur billigt det är!

Efter en snabb middag åkte jag till youth group där det enda vi gjorde var att åka och köpa glass som ledarna betalade, så underbart! Sedan hade jag och några till movie night hemma hos Madison, det var kul. Fick även ett paket på posten från min familj! Det var en superfin namnsdagspresent eftersom jag hade namnsdag igår, tusen tack om ni läser det här!!!

Det här var nog det tråkigaste inlägget på länge men orkar inte riktigt anstränga mig hehe sorry. Har knappt fotat heller tyvärr. Nu ska jag sova, får äntligen sovmorgon eftersom träningen är på eftermiddagen istället wiho!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas