Lovisa Walin!

Sista dagen i Sverige

Hej!

Nu var det längesen jag bloggade. Har hunnit med mycket under sommarlovet. En hel del jobb, häng med kompisar, badat i alla möjliga sjöar och varit mycket på olika landställen. Har också varit på Gotland och sagt hejdå till vänner och släkt.

Det här blir sista inlägget i "Inför Usa"-kategorin för imorgon smäller det. 7.30 är det samling på Arlanda för alla Exploriusstudenter som tillsammans ska flyga till New York. Efter några dagar där fyllda med information, sightseeing och förhoppningsvis en hel del shopping bär det iväg för min del först till Denver, Colorado och sedan därifrån till Idaho Falls. Någon gång runt fem på eftermiddagen är jag framme.

Hela den här sista veckan sedan jag kom hem från Gotland har känts konstig. Jag har varit nervös som satan men också väldigt ivrig och överlycklig. Som jag har väntat och längtat efter att äntligen få åka iväg och göra det jag alltid velat göra. Fast det är ganska lätt att längta när det är över hundra dagar kvar. När det bara är runt 12 timmar kvar tills jag är på väg till flygplatsen då är man lite mer orolig och nervös.

Nu är jag i allafall helt färdigpackad och vet inte riktigt vad jag ska göra, är mest otålig.

Nästa gång jag skriver här är jag i USA. Önska mig lycka till!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas