Lovisa Walin!

Museum, raceday and football game

HEJ!
Är nu på hotellrummet i en stad som jag inte kommer ihåg vad den heter, i närheten av Bear Lake i allafall där vi kommer ha såå kul imorgon, bada, åka båt, wake board osv. Det är en helt turkosblå sjö, lite som Blå Lagunen på Gotland så jag är supertaggad!
Men jag tänkte skriva om vad jag gjorde igåår nu. Började med att jag Rebecca och Audrey åkte till ett museum och kollade på en häftig utställning om Antarktis. De byter utställning snart så Rebecca ville ta med mig dit innan dess. Den var cool och intressant!

Efter det åkte vi hem och sedan nästan direkt till stället där mitt cross country lag hade deras första race. Eftersom jag inte varit på 10 träningar fick jag inte tävla, en lag typ. Men istället tittade jag och några andra på vilket var jättebra så man får se exakt hur det går till och så. Och tydligen så är just den här tävlingen jobbigast pga hettan och backarna så jag är rätt glad att jag slapp! Det var kul att titta och heja på mitt duktiga lag, och killarna är så snygga haha.


Sen följde jag med Cassidy och Josefin (den andra svenska utbytesstudenten) hem för jag skulle följa med dem till junior varsity football game för Cassidy kände några som spelade. Det var min första amerikansk fotballsmatch jag såg och det var mycket roligare än baseball att titta på! Fast som vanligt är alla killars rumpor mer intressant hehe. Jag hade jättekul och träffade även några supertrevliga tjejer som Cassidy kände.


När jag kom hem var klockan ca 10 på kvällen och då var det 2 timmar kvar tills all nightern som vårt cross country lag skulle ha! Skriver mer om det i nästa inlägg, bloggar från mobilen för jag tog inte med mig datorn på vår lilla utflykt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas