Lovisa Walin!

Labor Day Weekend

Hej!

Hann inte skriva något inlägg igår, tror inte jag i fortsättningen kommer orka eller hinna skriva varje dag men jag ska försöka så ofta som jag kan!

I allafall, på måndag är det Labor Day så då är man ledig. Så under helgen gör man oftast någonting tillsammans med familjen och vänner. Jag vet ännu inte exakt vad Labor Day är men jag antar att jag kommer få reda på det på måndag.

I förrgår (fredag) någongång vid 3 tiden åkte vi alltså iväg på en utflykt tillsammans med en annan familj som bor i närheten av oss.! Vi åkte först till Hooper Springs, ett ställe med en naturlig kolsyrat vattenkälla. Så häftigt! Det bubblade liksom i brunnen, såg lite läskigt ut och det smakade inte så gott haha men ändå coolt!

 

Efter det åkte vi till en restaurang och åt middag, man kunde äta deras frukost vilket tid som helst så det gjorde vi! Pannkakor i mängder, och sååå stora helt galet. Fotade tyvärr inte de största men de var stora som pizzor! Min portion bestod av två st silver dollar pancakes, potatis, fläskkotlett och ägg men portionerna var så stora så det hade räckt med bara pannkakorna. Åt lite av det andra men ooj vad mätt jag blev. Men gott var det! Sen åkte vi hem till hotellet, vi tänkte gå på bio men alla var så trötta så vi skippade det. Speciellt jag haha från cross countryn.

Ranch Hand Saloon hette restaurangen, kändes så typiskt amerikanskt. Gillade den verkligen!

Jättedålig bild men i bakgrunden ser man ett upplyst  M på berget. Tydligen är det jättevanligt att städer har sånt, lite som Hollywoodskylten. M står för Montpelier som staden heter.

Igår gick vi upp tidigt och åkte till Bear Lake som jag nämnde förut. Vattnet var verkligen helt turkosblått! Som en pool eller Karibien, såg nästan konstgjort ut så fint var det. Våra vänner som vi åkte med hade båt och hade tagit med sig massor av roliga saker att spänna fast efter båten. Vi började med att åka tube, en uppblåsbar grej man satt på. Det var verkligen skitkul! Tyvärr började det blåsa och bli jättekallt efter det så vi väntade på land ett tag och åt peanutbutter and jelly sandwiches till lunch (ingen favvis men jag ville prova) men det blev bara värre så vi åkte därifrån till Lava Hot Springs istället.

Men det gjorde ingenting för mig för det var nästan ännu roligare. Lava Hot Springs är en stad som har massa varma källor (Hot Springs). Det finns även en fors där man kan hyra uppblåsbara ringar att åka på nedför forsen vilket vi gjorde. Det var hur kul som helst!!! Det var ganska strömt så man kom lätt ifrån varandra men ibland var det grunt och inte så strömt så då gick det bara att stanna om man ville. Det var så roligt eftersom det fanns små vattenfall som man åkte jättefort igenom, ibland var det nästan läskigt till och med. Det fanns varma källor i forsen också så efter ett tag kände man hur vattnet var mycket varmare på vissa ställen. På ett ställe hade folk stannat bara för att sitta och värma sig. Hade såå himla gärna velat fota men det fanns inget ställe att ha mobilen utan att den blev blöt så det gick inte tyvärr. Efteråt frös vi lite så då gick vi och badade i de varma källorna som de byggt golv runt om. Det var flera små pooler och alla hade olika temperaturer. Vi satt mest i den kallaste, som nästan var för varm för mig! Så då förstår ni hur varma de andra var. Jag doppade foten i den varmaste och det gjorde på riktigt ont. Fattar ej hur folk kan sitta med hela kroppen i. Sen åt vi pizza till middag i bilen hem. Så haha det här med att inte äta så mycket onyttigt går sådär märker jag... '

Hot Springs!

 

Hade verkligen så himla kul den här helgen!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas