Lovisa Walin!

All night run

Igår kl 12 på natten var det samling för hela mitt cross country lag för vår allnighter på Thunder Stadium ( där jag var några timmar innan och såg på football). Den pågick mellan 12 på natten till 7 på morgonen och var en välgörenhetsgrej som gick till så att vi innan hade frågat folk hur mycket pengar de ville ge oss för varje mile vi sprang. Hälften av pengarna går till laget och andra hälften till ALS forskning.
Vi var indelade i grupper så man sprang inte hela tiden utan man sprang i skift en i taget i sin grupp. Mellan ens tur hängde man bara, vissa hade tagit med sig tält, spel, högtalare och sånt och alla hade med sig hur mycket snacks och godis som helst haha. Det var såå roligt för jag fick chans att prata och lära känna fler i laget. Vissa sov mellan deras turer men jag var pigg nästan hela tiden, det var bara de sista timmarna som jag blev trött. Och kallt var det under hela tiden, jag hade tagit med mig hoodies och filtar men frös ändå. Då satte sig alla bara nära varandra under en stor filt och det var jättemysigt. Alla trodde att jag och Josefin typ var släkt så jag fick förklara flera gånger att det var en slump att båda var från Sverige.
Hade verkligen en jättekul kväll/natt/morgon och det var så fint att se soluppgången. Sammanlagt blev det 5 miles. Jag älskar att springa när det är mörkt ute så det var så härligt eftersom det bara var en mile i taget, då kunde man verkligen flyga fram!
Kom hem ca 7.30 lagom trött och frusen. Sista bilden är tagen precis när jag kom hem och man ser hur sliten jag var haha.
Idag vaknade jag vid 11 men har faktiskt inte varit såå trött under dagen trots att jag var uppe i 24 timmar och bara sov 3. Fast jag sov lite i bilen på väg hit.
Tyvärr fotade jag inte så mycket, hade glömt laddare och hade få procent kvar men några tog jag!
Skriver om vad vi gjort idag imorgon.
Nu ska jag äntligen få sova, godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas