Lovisa Walin!

2 weeks in America

Nu har jag varit i Idaho Falls i TVÅ veckor och jag fattar inte hur snabbt tiden går. Nästa vecka börjar skolan och jag är supertaggad samtidigt som jag är lite nervös. Jag känner mig i allafall redo, med språket bland annat. Efter att ha pratat engelska konstant i två veckor går det mycket lättare än det gjorde i början. Jag känner mig mer trygg när jag pratar även om jag har lååång väg kvar tills det är helt flytande.

Idag fick jag min första sovmorgon på länge vilket jag nog inte insåg hur mycket jag behövde. Morgonträningarna är slut nu och jag tycker det är jättesynd, jag hade verkligen börjat gilla dem och det kändes som om jag mådde så mycket bättre av dem.. Man fick bra start på dagen med energi, slapp tänka på att behöva träna eftersom det var redan gjort och så hinner man med så mycket mer på en dag när man går upp tidigt! Men jag ska fortsätta springa på morgnarna, för Rebecca vill ut så då ska jag följa med henne.

Åt lunch med Rebecca och Audrey på Olive Garden ett jättemysigt italienskt ställe, väldigt gott men var fortfarande mätt på träningen som var kl 3. Eftersom laget (förutom jag och alla andra nya) har deras första meet imorgon (alla tävlingar är 5 km) var det en easy practise med bara lite jogg, streching och korta övningar, vi fick också våra tävlingskläder!

Efter att ha hängt hemma ett tag gjorde jag middag, svenska köttbullar med potatis och brunsås ( som blev typ vit haha) Jag vet inte riktigt hur men på något sätt blev det lite misslycka så jag blev lite besviken men jaja. Det blev ändå helt okej och det var kul med svenskt mat!

Efter middagen åkte jag och Rebecca på en superrolig grej, nämligen Kangoo! Det var som ett friskispass fast man hade på sig speciella skor, ungefär som rullskridskor fast med med studsgrej på istället för hjul som gjorde att man kunde hoppa jättehögt. Googla på Kangoo Jumps så ser ni, jag hade aldrig sett såna tidigare. Det var sjuukt kul att bara springa runt och hoppa men det var lite svårt att hitta balansen i början. Sen var själva träningspasset jobbigt eftersom de var rätt tunga. Dessutom var det utomhus på kvällen och alla hade massa glowsticks och självlysande kläder, så det var häftig stämning också! Jag hade tråkigt nog inte så färgglada kläder haha. Allafall, det var sjukt kul och efteråt fanns det massa snacks som frukt, chokladdoppade jordgubbar, kakor och nachos med salsa osv. Tyvärr var det här sista gången det var utomhus med glowsticks för sommaren, nu kommer det istället vara inne i en lokal. Säkert kul det med men inte lika! Tog inte med mig min mobil tyvärr, men Rebcca hann ta en bild innan hennes mobil dog.

GODNATT :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas